tisdag 12 juni 2012

Pet Shop Boys - Ny låt och ny musikvideo

Mina barndomsidoler Pet Shop Boys släpper nya singeln "Invisible"  med en vacker musikvideo till. Inte direkt den gladaste, popigaste eller synthigaste låten de har gjort. Men en riktigt skön och stämningsfull ballad. I september beräknas deras nya album "Elysium" släppas.

8 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Spammat på synth.nu. Inlägget anmält.

    SvaraRadera
  3. Du använder fel taktik kompis!
    Jag har redan gjort ett nytt inlägg som jag postat på synth.nu. Att du aldrig ger dig.....
    Fast för min skull får du gärna fortsätta anmäla!
    Jag tycker faktiskt att du är lite charmig....
    Lite gullig och omtänksam på något sätt!

    Som en av mina andra läsare kallade dig i en kommentar:
    "Vän av ordning".

    Sköt om dig.... och glöm inte att anmäla de nya inlägget!

    KRAM!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Att du inte ger dig? Varför skall du tvinga på andra din blogg? Om man är intresserad så finns det många sätt: man kan gå in på den och titta med jämna mellanrum eller prenumerera via mail eller RSS. Till exempel.

      Och var inte orolig; vi kommer att fortsätta att anmäla på fb. Kanske ger det inget, kanske får du varning så småningom eller så kanske ditt fb-konto blir spärrat.
      Men det bästa hade såklart varit om du helt enkelt slutade och betedde dig lika hänsynsfullt som de flesta andra.

      Nej, företag som håller på med gilla- och delatävlingar och författarwannabes som spammar grupper är tyvärr sådana som förstör på Facebook!

      Kan du inte hålla dig till din egen logg och dina egna vänner i så fall om du nu vill visa upp din blogg?

      /Vänner av ordning

      Radera
    2. Detta håller på att bli RIKTIGT fånigt!

      Personalen som jobbar på synth.nu har talat om för mig att de tycker om att jag spammar mina inlägg på deras facebooksida.

      Likaså personalen på synth-radiokanalen Radio Virus (de har till och med ringt upp mig personligen och bett mig att spamma många inlägg nu under sommaruppehållet).

      Personalen på Synthklubben har också talat om att de gillar att jag spammar mina inlägg på deras facebooksida.

      Trots detta envisas EN person med att, VARJE gång, anonymt skriva till mig och tala om att hen har anmält mina facebookinlägg när jag spammat dem på synth.nu's facebooksida. Hen har inte mod att träda fram med vare sig namn eller kön, och går på som att hen vore någon slags polis! I den senaste kommentaren använder människan dessuton pseudonymen VI(vi kommer att fortsätta att anmäla). Så vitt jag vet så är det inte kriminellt att länka ett blogginlägg på facebook. Jag har förstått att NI inte tycker om det. Men eftersom de nyss nämnda personerna uppskattar det MYCKET kommer jag att fortsätta.

      Jag måste till sist fråga en sak:
      Skriver ni verkligen till ALLA bloggare som länkar på synthsidorna på facebook? De är ju skitmånga som spammar på facebook. Det är ju de som är hela grejen med facebook.... Anmäler ni verkligen alla? Eller har ni bara fastnat för mig?

      I början var det nästan lite roligt. Ska jag vara ärlig så trodde jag (eller rättare sagt, jag hoppades för eran skull) att ni var ironisk. I alla fall så trodde nog många av mina läsare att ni var det. Men de här kåller ju på att ta riktigt konstiga former.

      JAG HAR FÖRSTÅTT ATT NI SOM SKICKAT DEN HÄR KOMMENTAR INTE TYCKER OM ATT JAG SPAMMAR SYNTH.NU PÅ FACEBOOK.
      MEN JAG KOMMER ATT FORTSÄTTA. SÅ NI BEHÖVER INTE ANMÄLA PÅ FACEBOOK ELLER KOMMENTERA VARJE GÅNG. JAG TROR VARKEN ATT JAG ELLER NI KOMMER ATT TJÄNA PÅ DET.

      /Peter

      Radera
  4. "Det är ju de som är hela grejen med facebook"...
    Skojar du? Iden är väl att träffa gamla och nya vänner och knyta nya kontakter? Inte att marknadsföra sig själv på sidor där andra diskuterar sina intressen?
    Om du inte har ett personligt egoistiskt motiv med din som du själv erkänner spaminlägg så hade du väl helt enkelt kunnat skriva ett normalt inlägg och länka till PSB's nya låt som andra gör? Och inte länkat till en blogg?

    Tänk om alla inlägg på fb var en internetlänk? Skulle det vara kul? Om det är reklamintäkter du vill ha kan vi sponsra dig med några kronor.

    Dessutom verkar du ha väldigt dålig koll på det du skriver; som inlägget med DAF t.ex. Eller det här. Hade du kollat på PSB's hemsida hade du märkt att detta inte kommer bli en singel, utan är en teaser inför kommande albumet.

    Men som sagt; har du en bra förklaring till varför du inte skriver vanliga inlägg utan bara hela tiden länkar bort från fb kanske vi köper den. Det kan ju inte vara av utrymmesskäl i alla fall då det sällan är några längre inlägg du skriver.

    SvaraRadera
  5. Tyck vad du vill!
    Vi är helt tydligt inte överens.
    Så du får väl fortsätta att anmäla mina korta blogg inlägg på facebook, medan jag fortsätter att spamma dem på facebook.

    Vi får väl försöka leve med det båda två.

    ;)

    SvaraRadera
  6. Vi är väl inte det. Kika gärna runt i olika fb-grupper så märker du vad vi menar. Hur många håller på och spammar? Inte många. Och är du inte intresserad av att lyssna på kritik så kör vi väl på som tidigare.

    Och varför du inte lägger ut "normala" inlägg utan att hela tiden envisas med att länka till en blogg och varför den är så dåligt faktakontrollerad kunde du inte svara på.

    ;)

    SvaraRadera