onsdag 25 juli 2012

War blev Vår!

Den danska gruppen War (bestående av Elias Bender Rønnenfelt från gruppen Iceage och Loke Rahbek från gruppen Sexdrome) bytte namn till Vår och släppte låten "In your arms". En genialisk idé tycker jag! Att byta nanm till Vår och att släppa den här låten alltså....


En flummig låt kan tyckas..... men efter några lysningar ångrar jag mig och undrar om inte detta kanske är en av årets bästa låtar?

8 kommentarer:

  1. Inlägget förmodligen snart anmält.

    SvaraRadera
  2. Japp, nu är det anmält.

    SvaraRadera
  3. Och nu är det anmält på en annan sida på fb.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är nåt personligt,va?
      Ni gillar inte Poppappan?
      Eller är det en hemlig klubb, Anonyma Anmälare?

      Radera
    2. Inte alls, ingen av oss har ens träffat honom. Och det är jättekul att han bloggar om bra musik, det enda vi inte gillar är att han spammar massa sidor på fb och myspace. Tänk om alla som bloggar gjorde det? Jag är förutom musik även intresserad av mat t.ex. och är därför med i några matgrupper på fb. Hur roligt skulle det vara om varenda jäkel länkade till blogginlägg istället för att skriva normala inlägg?
      Vill man följa Poppappan så prenumenerar man på uppdateringar via bloggen eller RSS, man vill inte få en massa inlägg kastade i ansiktet på fb bara får att man råkar gilla synth!

      Radera
    3. Men massa bloggare GÖR ju det, anmäler ni alla bloggare som lägger länkar till sin blogg på Facebook eller är det bara Poppappan ni förföljer? Varför envisas ni med att vara anonyma? Känner ni att ni är ute på tunn is när ni förföljer en blogg som dessutom har fått POSITIV respons på sina inlägg av ägarna till diverse Facebook-sidor?

      Radera
    4. Precis som Stellan skriver så gör man ju det för att få folk som är intresserade att hitta ens blogg, man kan också bara scrolla förbi det man inte vill läsa, ingen "kastar" inlägg i någons ansikte. Då är det ju jobbigare med alla spelinvitationer och uppmaningar att "gilla" saker som ens vänner skickar på Facebook. Era anmälningar är ju bara löjliga.

      Radera
  4. En av sommarens mest spelade låtar hos mig, mycket bra!

    SvaraRadera