onsdag 8 augusti 2012

Alice Cooper på Liseberg ikväll!

Ikväll (8 augusti kl 21:00) står självaste Alice Cooper på stora Lisebergsscenen. Jag missar tyvärr detta fantastiska ögonblick eftersom jag har lovat min son att vi ska ut och fiska ikväll.


"He's Back (The Man Behind The Mask)" är min favoritlåt med Alice Cooper. Den väcker starka minnen från mellanstadiediscot i Stenungsund i min ungdom. Jag har dessutom gjort en synthcover på låten, som jag bl a spelade som extranummer på en svartklubb i Jörlanda... endast iklädd en Stålmannendräkt!

2 kommentarer:

  1. Äh, varför se den gamle gubben live när det finns Youtube. Förövrigt har han inte gjort en enda bra låt...om man ska tro folk i Lidköping.

    Jag tog trumlektioner av en kille där och han berättade en rolig grej: "Jag fick en förfrågan av en arrangör att sätta ihop ett Alice Cooper-coverband. Jag snackade med lite folk om detta. Men vi kom efter ett möte fram till att han inte har gjort en enda bra låt. Så det blev inget med det projektet".

    P.S.
    För övrigt är det bara i Sverige som "He's Back" är populär och bara i Sverige han spelar den låten live. Det säger en del om Svenska hårdrockare...

    SvaraRadera
  2. "He's Back" känns mer disco än hårdrock, och det är förmodligen därför som jag gillar den!

    Fisket blev inställt på grund av regn!
    Steker pannkakor till barnen istället....
    Fortfarande inte försent att slänga sig i bilen för att titta på Alice!

    SvaraRadera