onsdag 9 maj 2012

Grattis David Gahan på 50 års-dagen!


Vi firar detta med en live-version av låten "Everything Counts" i tysk television från 1983.

5 kommentarer:

  1. OCh glöm inte spamma synth.nu... :(
    Det är fan lika illa som alla gilla och dela-tävlingar! From nu kommer jag anmäla dessa inlägg till Facebook.

    SvaraRadera
  2. Kära du som jag inte vet vem du är.
    Jag antar att du är samma person som skrev häromdagen, när jag skrev om The Inanes låt "Som en skiva med Kent", eftersom du tar upp samma sak igen och skriver utan signatur.
    Sist tog jag din kommentar på största allvar, då du uttryckte dig på ett sätt som fick mig att tro att du var från Synth.nu-redaktionen.
    Jag hann knappt svara på din kommentar i bloggen förrän Henrik från synth.nu själv skrev en kommentar och påpekade att de på synth.nu inte alls har någontig emot att jag länkar mina inlägg på deras facebooksida, snarare tvärtom.
    Eftersom jag tidigare fått positiva reaktioner från synth.nu-redaktionen när jag sprungit på dem på olika klubbar i Göteborg så litar jag på att det stämmer och kommer därför fortstätta med det.

    Det som jag tycker är mest spännande just nu är att fundera på vem du som skriver egentigen är. Du skulle i princip kunna vara vem som helst. Det kanske är du som kör femmans spårvagn å mornarnra, eller du som tar hand om matbespisningen på Angeredsgymnasiet. Det skulle rent praktiskt kunna ha varit du som var tandhygiennisten som tog bort tandsten i min mun i morse. Jag vet inte ens om du är en hon eller han. Det kommer vi förmodligen aldrig att få veta.
    Men jag måste beundra dig och säga att det är både charmigt och ambitiöst av dig att ta dig tid till att kommentera mina inlägg när du samtidigt hyser sån agg.
    Jag kan nästan se framför mig hur du springer i tvättstugan med post it lappar också. Jag har i alla fall fått de intrycket av dig efter våra möten, fast de kan förvisso vara helt fel.
    Du får gärna anmäla dagens inlägg på facebook. Johan från Synth.nu har redan kommenterat inlägget och han gillar de.

    Jag hoppas verkligen att du fortsätter att skriva kommentarer till mig (vem du nu är). Du har blivit min nya favorit side-kick och jag gillar din negativa inställning.
    Alldeles för många som kommenterar bloggen är så himla positiva.

    Fortsätt gör din grej!

    /Peter

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahaha!
      Det är så fint med magsura personer av "vän av ordning"-typ..

      Radera
  3. Jag går och poppar popcorn och väntar på fler kommentarer. Det här kan bli spännande.

    SvaraRadera
  4. Boman: Jag går och tar ett bad, du kan väl SMS'a mig om det händer något.

    SvaraRadera