söndag 24 april 2011

Fika på Soldattorpets trädgårdscafé under Påsk helgen.

Stenungsön

Det har varit ett helt fantastiskt vårväder den här helgen. Under Långfredagen passade jag och barnen på att åka ut till Stenungsön med picknikfilten och fotbollen för att njuta av de fina vädret. Vi avslutade kvällen hemma med god mat på altanen, det är alltid något speciellt när utemöblerna kommer fram.

Vi inledde Påskaftonen med en fika på Soldattorpets Trädgårdscafé på CW Borgs Väg i Stenungsud som hade premiär öppet. Cafét styrs av Sandbergscafé som ligger precis brevid Soldattorpet. Sandbergscafé brukar ju hålla till på Mariagården på sommrarna men så blir det alltså inte i år. Vi  kan nog räkna med många roliga evenemang på Soldattorpet och Sandbergs i sommar. För vi Stenungsundare vet att personerna bakom detta omåttligt populära café inte bara är väldigt trevliga, utan dessutom väldigt påhittiga och idérika när de gäller att hitta på chyssta sommar-events....

Det blir garanterat många besök på Soldattorpet i sommar.

Soldattorpet eller Soldattorpets Diversehandel som de egentligen heter är en butik som drivs av ett gäng lokala konstnärer. De säljer bland annat tavlor, keramik, sömnad, virkat, antikt, möbler och mycket annat. Ett givet besök för dig som har vägarna förbi.

Vi fortsatte sedan Påskaftonen med Påsklunch hemma hos mina svärföräldrar.
 Temat var maskerad................ jag var utklädd till Stålmannen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar