onsdag 13 juli 2011

Helgen fylld av bra musik!

Efter mycket hårdrock och tinnitus skador i Göteborg är de nu dags för en helg med lite riktig musik!

På torsdag (14 juli) är de dags för R.I.P. Arvika: Hyllningen! En tillställning som snabbt ordnades efter att Arvikafestivalen blev inställd. De hela kommer att äga rum på Parken i Göteborg med start kl 20.00.
På scenen står Emmon och Mars TV. DJar gör Henrik Wittgren och de blir främst musik från årets bokade Arvika band.
Förutom detta blir de bildspel från Arvikafestivaler och quiz. Zero Magazine tar med Arvikanostalgi i form av posters från 93 och 94 och annat kul. Inträde 80 kr.

På fredag (15 juli) är de dags för Safety Dance på Takterrassen på Henriksberg. Dansa dig svettig till gammal go 80-tals musik och svalka dig sedan med en härlig drink på uteterrassen. Djs under kvällen är:
Chris Jones, Fred Laszlo, Toby Mareen, L|A|R|R|S och Erich Honecker.
21:00 - 02:00 (Happy Hour från 21-22, samt månadens flasköl 29 kr hela kvällen) och inträde 60 kr.

Dagens soudntrack: Men Without Hats "Safety Dance"

1 kommentar:

  1. Synd som f-n att Arvika gått i graven på obestämd tid! Jag har många goa minnen från den festivalen genom åren. Kul folk man träffat och bra artister man sett.

    Tyvärr verkar verkar festivalledningen ha famlat i blindo de sista åren. Istället för att ha bokat vettiga artister har de kört med "Hångelgaranti" och "Kärlek I Skogen" för att locka sin publik. Det gick ju som det gick med det...

    Själv drar jag till Köln och Amphifestival denna helg. För endast 600:- får jag under två dagar se de band som Arvikafestivalen BORDE bokat i år, som den synth- & gothfestival de åter ville vara enligt sina pressmeddelanden.


    http://www.amphi-festival.de/2011/bands.html

    SvaraRadera