onsdag 10 november 2010

Jag behöver ingen stereo jag har Myspace (Peter tipsar om tre soloartister)

Jag tycker fortfarande att det är ett utmärkt sätt att hitta bra ny musik på.
http://www.myspace.com/


Här kommer lite tips från några vänner som lagt upp nya låtar:


Erséus är basisten i Syster Ingrid. Metall-killen som en dag kom på att han gillade popmusik. På hans Myspace-sida finns nu 6 st välproducerade elektroniska poplåtar. Så bra att jag lyssnar på dem i bilen varje dag.....
http://www.myspace.com/erseusmusic


Rickard Slowpoke Rodriguez Nilsson. Jag skrev om Rickard, min gamle musik kompis från Waterbug för ett tag sedan. I dag fick han fyra fyrar av Daniel Claesson på GP´s Osignat sida. Grattis Rickard. Låtarna växer ju mer man lyssnar på dem...... men han får se till att fixa en riktig Myspace-adress!
http://www.myspace.com/549819329





Jonas Lofving har jobbat med min pappa på posten. Han är kompis med Syster Ingrid på Myspace. Av en ren slump fann jag hans ljuvliga musik på hans Myspace-sida. 10 st fantastiskt lekfulla låtar baserade på akustisk gitarr och sång.
http://www.myspace.com/jonaslofving


Tillsist vill jag bara kasta lite skit på min bil (igen). I dag dog den helt när jag körde hem barnen från skolan. Fick parkera den vid vägkanten och gå hem. Nu har vi fått den bogserad till bilreperatören. Detta var andra gången på knappt en månad efter servicen som vi har fått lämna in bilen. Förr i tiden blev bilarna bra efter en service......

Får höra imorgon om de hittat något mer fel på den....... Skit bil!

2 kommentarer:

  1. Du e go Peter! Tack för fina ord....Får väl fixa en cleanare adress.....Fast ganska fint på något sätt att det kan vara krångligt att hitta Slowpoke. Då får man bara motiverade besökare!

    SvaraRadera